About

OP ZOEK NAAR DE JUISTE BALANS

Gertrud de Roos werkt vanuit Bodegraven en heeft haar opleiding Binnenhuisarchitectuur gedaan bij de Interieuracademie. Het inrichten van woningen is uitgegroeid van hobby naar een eigen bedrijfje. Ik vind het ontzettend leuk om bij u mee te mogen werken om voor u de ideale sfeer in huis te creeëren. Ik werk graag met natuurlijke materialen en kleuren. En hou de laatste trends nauwlettend in de gaten.

Een huis moet voelen als een warme deken. Huiswerk Interieur |  Styling probeert een juiste balans te vinden tussen kleuren, materialen, wensen, mogelijkheden en functionaliteit. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, badkamer of een andere ruimte.  Een interieur is pas goed als het past bij de bewoners.

Ik adviseer u graag voor uw bestaande woning, de woning die u net nieuw heeft aangeschaft of over uw huis dat u wilt verkopen.

Ik kom vervolgens bij u langs om te kijken wat ik voor u, en uw woning,  het beste kan betekenen.

Een mooi interieur moet in balans zijn, er moet in geleefd worden. Ik word blij 

als ik een interieur kan inrichten waar anderen zich helemaal thuis gaan voelen.  Het vak binnenhuisarchitectuur is ontzettend leuk om te doen, het geeft me veel energie.