EEN INTERIEUR DAT JE PAST

Een huis moet voelen als een warme deken.  Huiswerk Interieur | Styling  probeert een juiste balans  te vinden tussen kleuren, materialen, wensen, mogelijkheden en functionaliteit. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.  Een interieur is pas goed als het past bij de leefstijl, wensen en smaak van de bewoners.

We gaan kijken naar logistieke fouten: bv een deur die verkeerd draait, een optische fraaie keuken waarin niet te werken valt, een slecht functionerende werkhoek, ect.

Tevens gaan kijken we onder andere kijken hoe we een smalle muur breder kunnen laten lijken, een ruimte lichter en daardoor ruimtelijker laten ogen, rekening houdend met de lichtinval van de betreffende ruimte. Ook bestaat de mogelijkheid om de woonkamer te verlengen naar het terras in de tuin.

In een intakegesprek wordt een programma van eisen opgesteld waarbij alle plannen en ideeën en wensen worden besproken. De basis van de presentatie wordt gevormd door een plattegrond. Verandert het aanzicht, dan zal dit duidelijk worden gemaakt in een perspectief of -3D tekening. Tevens zal er een moodboard gemaakt worden.

Onze interieurstyling houd in, dat naar uw wens  een kleuradvies en verlichtingsplan wordt gemaakt.

Interieurstyling Kapberg Bodegraven, met foto's voor de styling

Interieurstyling Kapberg Bodegraven, met foto's na de styling en een 3D tekening van de woonkamer.