HUIS IN DE VERKOOP? LAAT UW HUIS DAN EVEN STYLEN OM HET VERKOOPKLAAR TE KRIJGEN!

Onderzoek heeft uitgewezen dat een investering in verkoopstyling om uw huis verkoopklaar te krijgen, zich tienvoudig terugverdient.

Wat in dit proces belangrijk is, is de eerste indruk die een potentiële koper krijgt van uw woning. We lopen samen door het hele huis, ruimte voor ruimte, om te inventariseren wat er nodig is om de positieve punten van uw huis te benadrukken.

Huiswerk Interieur | Styling maakt uw huis samen met u verkoopklaar en zorgt ervoor dat de woning voor een breed publiek aantrekkelijk is, optimaal wordt gepresenteerd, en dat met minimale middelen in een korte tijd een geweldig resultaat wordt behaald!

Vaak zijn het eenvoudige aanpassingen met een groot resultaat. Echter, het kan ook zijn dat er meer aanpassingen nodig zijn. Hier kan Huiswerk Interieur | Styling  dan een bouwkundige offerte voor  laten maken of een 3D tekening, via de computer, met een nieuwe inrichting. Samen bepalen we voor u het beste vervolgtraject.

Nieuw! Huiswerk Interieur | Styling kan uw woning fotograveren. Tevens kunnen wij ook kleine meubelen en accessoires toevoegen in uw interieur om het plaatje helemaal compleet te maken.

Na het opknappen, meubels en accessoires geplaatst en foto's gemaakt voor op Funda!