ONZE DIENSTEN

Mogelijkheden interieuradvies

Jouw dromen. Jouw huis. Ons Huiswerk. 

Interieur Styling 

Lukt het niet om het interieur net die speciale twist te geven? Samen gaan we op zoek naar een nieuwe sfeer door de meubelen en indeling van uw huis(kamer) te herzien.


Stylingsadvies 

De meubels staan er maar het voelt nog niet als thuis. Met de juiste woonaccessoires kan de juiste woonsfeer worden gecreëerd, zodat het past bij de leefstijl, wensen en smaak van de bewoners.

Kleuradvies 

Een goed kleuradvies voor het interieur, past bij je persoonlijkheid. Het maakt de ruimte warm en levendig. Kleur zorgt voor rust of inspiratie.  Door het toevoegen van kleur, wordt je huis een aangename plek om te verblijven.

Verlichtingsplan

Licht speelt een belangrijke rol in onze perceptie van de kleuren en de beleving van de sfeer en ruimte. Een evenwichtig verlichtingsplan is noodzakelijk voor een prettige sfeer en praktische lichtopbrengst.

TOTAAL Advies

Om het mooiste resultaat te krijgen is een totaal advies nodig. 

Het advies wordt aangeboden in een overzichtelijk naslagwerk, met voorstellen van meubels, woonaccessoires, kleuradvies, verlichtingsplan, 3D plattegronden en een shoppinglist. Je kan hierna zelf aan de slag.


EXTRA: Realisatie en Styling 

Wil je alles uit handen geven dan kan ik helpen met het inkopen van de woonitems of de styling achteraf.

Informeer naar alle mogelijkheden.

Verkoopstyling Basis

Onderzoek heeft uitgewezen dat een investering om je huis verkoopklaar te krijgen zich tienvoudig terugverdient.

Samen inventariseren we wat nodig is om de positieve punten van het huis te benadrukken. We zorgen ervoor dat het huis voor een breed publiek aantrekkelijk is.

Verkoopstyling Aanvullend

Het kan ook zijn dat er meer nodig is om je woning verkoop klaar te maken.

Huiswerk Interieur | Styling kan zorgen voor een bouwkundige offerte of een 3D ontwerp met een nieuwe inrichting en/of aanbouw. Samen bepalen we het beste vervolgtraject en tevens kunnen we kleine meubelen en woonaccessoires toevoegen voor het juiste effect.

Verbouwing

Van kleine tot grote verbouwingen, 

Dit bestaat uit een werkomschrijving maken en zorg dragen voor de tekeningen. 

Nagaan welke vergunningen noodzakelijk zijn. Meerdere aannemers benaderen voor een offerte op maat.