Over HUISWERK. Interieur | Styling

HUISWERK. Interieur | Styling 

Onze missie is om jou fijn te laten voelen in jouw eigen huis.

Huiswerk Interieur | Styling probeert een juiste balans te vinden tussen kleuren, materialen,  wensen, mogelijkheden en functionaliteit en staat voor eigentijdse en smaakvolle interieurs, waarin je optimaal kan wonen, werken en ontspannen.

Huiswerk Interieur | Styling bestaat inmiddels 6 jaar. Van woonkamer, keuken, slaapkamer tot B&B. Diverse verkoopstylingen, inclusief verbouwingen. Leuke projecten met elk zijn eigen twist, naar behoefte van de klant, zijn tot volle tevredenheid en met enorm veel plezier uitgevoerd. 

Wie doet jouw Huiswerk?


Ik! 

Ik ben Gertrud de Roos en zeven jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Binnenhuisarchitectuur op de Interieuracademie in Utrecht. Interieurstyling zit in mijn bloed. Al sinds ik mijn eerste huis ben ik continu met het interieur bezig. Om de zoveel jaar geef ik het huis een complete restyling waarna de sfeer compleet veranderd. Heerlijk! 

Zelf hou ik van een stoer, natuurlijk interieur maar elke keer net weer een beetje anders.

Wel zorg ik er voor, dat het interieur bij jou past. Ik ga bij jou thuis kijken, luister naar de do's en don'ts. Het is de bedoeling dat jij je goed voelt in jouw huis. Tot nu toe is dat nog altijd gelukt. Het moet gaan voelen als een thuis, dat is mijn motto!

Jouw dromen. Jouw Huis. Mijn Huiswerk.